Hartelijk welkom

Klanten Service Telefoon:

+31 (0)546 456 716

  • GRATIS VERZENDING
  • voor alle online bestellingen vanaf EUR 100,00*!!!
0 items: € 0,00
Verzending / levering

De levering vindt plaats in België, Luxemburg en Nederland. De levertijd bedraagt in de regel 1 tot 2 werkdagen o.o.v. Voor eventuele afwijkende levertijden verwijzen we naar de betreffende productgroepen. Indien het product niet volgens opgave leverbaar zullen wij omgaand informeren. Het staat vrij om op het product te wachten of om uw bestelling te storneren. Bij stornering kunnen gemaakte kosten voor het verwerken van uw bestelling in rekening worden gebracht. Verzending via de pakketdienst van TNT / Post.nl is in 98% van de leveringen binnen 24 uur geleverd binnen Nederland en bezorgt ook op Zaterdag. Ook biedt TNT / Post.nl de mogelijkheid om e.e.a. binnen 3 weken na verzending af te halen op het dichtstbijzijnde postkantoor, indien onverhoopt niet op het leveringsadres aanwezig kunt zijn. Verzending via UPS of DPD is iets kostbaarder en kan real-time via www.ups.com getraceerd worden, biedt dus meer zekerheid. Verzending van samples kan via de reguliere post worden verzorgd.

* Let op, alleen bestellingen binnen Nederland en tot 30 KG worden vanaf EUR 100 gratis bezorgd.


Betaalmethodes

De betaling geschiedt volgens uw voorkeur onder rembours, op rekening, vooruit, of per creditcard (via PayPal of MultiSafePay). Bij PayPal betalingen word er 4% toeslag gerekend over het totaalbedrag. Bij uw keuze van betaalmethode benoemen wij onze bankgegevens in de opdrachtbevestging en versturen uw bestelling, na ontvangst of acceptatie van uw betaling.


Retourneren & Annuleren

U kunt uw bestelling binnen 7 dagen zonder opagve van redenen schriftelijk herroepen per brief, fax of e-mail. Deze tijd begint op het moment dat u uw bestelling heeft ontvangen.
De herroepingsmogelijkheid kunt u sturen aan;

Bruxsafol Benelux
Buitenhavenweg 8B
NL-7604 PW ALMELO
NEDERLAND
F: 0031-(0)847-138557
E: [email protected]


Details

In geval van een herroepingsmogelijkheid zijn de bestelde producten in, niet-doorverkochte, ongebruikte en ongeopende staat. Doorverkochte, gebruikte, geopende en bestellingen welke in een verslechterde toestand zijn geraakt dan op het moment dat deze zijn verstuurd worden niet geaccepteerd. Kosten van het retourneren van bestellingen geschiedt voor uw rekening. De waarde van een door ons ontvangen retour welke volgens de herroepingsmogelijkheid terecht zijn worden binnen 30 dagen na ons ontvangst op uw bankrekening betaald.


Bijzonderheden

Uw herroepingsmogelijkheid eindigt tussentijds wanneer u en Bruxsafol met uw uitdrukkelijke toestemming tussentijds een alternatieve oplossing zijn overeengekomen.


Bestellen

Indien u een bestelling wenst te plaatsen in onze webshop dient u zich aan te melden en te registreren. Uw persoonsgegevens zullen zoals in het hoofdstuk privacy beschreven, worden opgeslagen. Indien u een bestelling plaatst gaat akkoord met onze algemene voorwaarden.


Betalingen, prijzen en aanbiedingen

Zie hiervoor onze algemene voorwaarden punt 9


Orderstatus

U kunt de status van uw order online volgen. Als u een account heeft aangemaakt kunt u via de site inloggen en de vorderingen van de bestelling volgen. tevens wordt er via email elke wijziging in de status doorgegeven


Account beheer

U kunt doormiddel van een account uw bestelling en zijn status volgen. U kunt zelf uw account aanpassen bij bv een verhuizing. Bij het aanmaken van een account krijgt u automatisch via ons systeem een inlogcode. Bewaar deze goed en geef deze niet aan derde. Mocht door welke omstandigheid ook uw inlogcodes worden ontvreemd dan dient u hiervan gelijk melding bij ons te maken.